Hoe verwijder ik mijn account?
Kort antwoord
Ga naar Mijn account, kies Mijn account opheffen, typ ter bevestiging je e-mailadres en klik op Mijn account definitief verwijderen. Je profiel en al je reviews worden verwijderd.
Je account opheffen
- Log in en open Mijn account.
- Scrol naar Je account opheffen en klik op Mijn account opheffen….
- Typ ter bevestiging het e-mailadres van je account.
- Klik op Mijn account definitief verwijderen.
Wat er wordt verwijderd
- je profiel,
- al je reviews,
- je stemmen op andere reviews,
- je toegang tot bedrijfspagina's die je beheert.
Verwijderde content kan nog een beperkte tijd in onze back-ups staan voordat die definitief wordt gewist. Op de site wordt hij nooit meer getoond.
Voordat je gaat
- Wil je alleen minder e-mails, dan kun je nieuws en tips uitzetten in Mijn account. Inloglinks en berichten over je reviews worden altijd verstuurd.
- Wil je eerst een kopie van je gegevens, vraag die dan aan. Zie Welke gegevens bewaren jullie over mij?
- Beheer je een bedrijfspagina, zorg dan dat een collega die kan blijven beheren.
Kun je niet inloggen?
Kun je niet inloggen om je account op te heffen, zie dan Ik kan niet inloggen, of neem contact op met het onderwerp Mijn gegevens en privacy vanaf het e-mailadres van je account.