Jak usunąć konto?
W skrócie
Przejdź do Moje konto, wybierz Zamknij moje konto, wpisz swój adres e-mail, aby potwierdzić, i kliknij Usuń moje konto na zawsze. Twój profil i wszystkie twoje opinie zostaną usunięte.
Zamknij konto
- Zaloguj się i otwórz Moje konto.
- Przewiń do sekcji Zamknij konto i kliknij Zamknij moje konto….
- Wpisz adres e-mail swojego konta, aby potwierdzić.
- Kliknij Usuń moje konto na zawsze.
Co zostanie usunięte
- twój profil,
- wszystkie twoje opinie,
- twoje głosy na opinie innych osób,
- twój dostęp do stron firm, którymi zarządzasz.
Usunięte treści mogą przez ograniczony czas pozostać w naszych kopiach zapasowych, zanim zostaną trwale usunięte. Nigdy więcej nie pojawią się na stronie.
Zanim odejdziesz
- Jeśli chcesz tylko dostawać mniej e-maili, możesz wyłączyć nowości i porady w zakładce Moje konto. Linki do logowania i powiadomienia o twoich opiniach są wysyłane zawsze.
- Jeśli najpierw chcesz dostać kopię swoich danych, poproś nas o nią. Zobacz Jakie dane o mnie przechowujecie?
- Jeśli zarządzasz stroną firmy, upewnij się, że ktoś z zespołu nadal będzie mógł nią zarządzać.
Nie możesz się zalogować?
Jeśli nie możesz się zalogować, żeby zamknąć konto, zobacz Nie mogę się zalogować albo skontaktuj się z nami z adresu e-mail przypisanego do twojego konta, wybierając temat Moje dane i prywatność.